Profil Petr Vondráček

Profil Petr Vondráček

Petr Vondráček - herec, moderátor a hudebník

narodil se v roce 1976 v Ústí nad Labem. Ač je známý především z televizní obrazovky, jeho největší vášní je hudba. Miluje Elvise Presleyho a Jerry Lee Lewise, a nelze se proto divit, že se skupina Lokomotiva, jejímž je frontmanem, inspiruje v klasickém rock and rollu

Do povědomí českých diváků se dostal účinkováním v seriálu Rodinná pouta v televizi TV Prima, který byl později přejmenován na Velmi křehké vztahy. Později začal vystupovat, jako moderátor v pořadu TV Prima Hádej, kdo jsem a který získal dvě ceny TýTý v kategorii pořad roku.

S kapelou Lokomotiva vystupoval v pořadu Miloslava ŠimkaZuzany Bubílkové Politické harašení aneb S politiky stále netančíme, který vysílala TV Nova.

Na jaře 2016 byl jedním ze soutěžících v úspěšné hudebně - zábavné show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas.

Coby herec má na kontě několik rolí v televizních seriálech, filmech i na divadelních prknech.

 

 

Herecká filmografie

2021   Když prší slzy

2020   Ach, ta láska nebeská

2019   Ženy v běhu

2019   Pražské orgie

2016   Seznamka

2016   Lída Baarová

2015   Vánoční Kameňák

2015   Fotograf

2012   Westernstory

2011   Aféry (TV seriál)

2009   Přešlapy (TV seriál)

2007   Bestiář

2007   Trapasy (TV seriál)

2007   Velmi křehké vztahy (TV seriál)

2004   Náměstíčko (TV seriál)

2004   Redakce (TV seriál)

2004   Rodinná pouta (TV seriál)

2003   O Ječmínkovi (TV film)

 

 

Dokumentární

2019   Český mejdan s Impulsem (koncert)

2018   Český mejdan s Impulsem (koncert)

2017   Český mejdan s Impulsem (koncert)

2016   Bravó, pane dirigente (koncert)

2011   ČT Live - Eva Pilarová (koncert)

2010   Václav Hybš - muzikantská legenda (koncert)

TV SHOW

2019   Zázraky přírody

2017   TIKI-TAKA

2016   Tvoje tvář má známý hlas

2014   Kdo je kdo

2012   Hádej, kdo jsem, (2008-2012)

2012   Nic není nemožné

2012   To byl náš hit, (2011-2012)

2011   Reality show TV Prima Nové hnízdo

2011    Robin Hood: Cesta ke slávě

2009    Ano, šéfe!

2009    Hádej, kdo lže!

2009    Talkshow Jana Saudka

2007    Hvězdy u piana

2004    Uvolněte se, prosím

2001    Politické harašení aneb S politiky        stále netančíme

1998    DO-RE-MI

1995    S politiky netančím

 

Ostatní

Odpolední vysílání na Rádiu Impuls (2009 - dodnes)

Festival Benátská s Impulsem (moderátor)

Dětský domov Paprsek, Mariánské lázně (partron)

Lída Baarová Zázrak přírodyTvoje tvář má známý hlas Český mejdan s Impulsem Dětský domov Paprsek První republika 3.řadaAch, ta láska nebeská Lokomotiva 25. let spolu Tvoje Tvář má známý hlas Sezn@mka

KALENDÁŘ AKCÍ

PROSINEC 2020
PO
ÚT
ST
ČT
SO
NE
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
klikni na událost získej více informací

MŮJ JUKEBOX

časnyní hraje
Back Stop Play Next

MOJE AKTIVITY

Aktivita - Moderace Aktivita - Divadlo Aktivita - Hudba

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

Facebook YouTube